9.5.11

Συλλέκτης στιγμών #4

Ετοιμασίες για την πρώτη σου επίσκεψη σε χώρους συναυλιακούς βεληνεκούς μεγάλου, για τα μάτια ενός πιανίστα άγνωστων καταβολών αλλά αδιαμφισβήτητου ταλέντου...
Δύο οι φόβοι: από τη μία το dress code που πρέπει να τηρηθεί και από την άλλη η πιθανότητα του βήχα. Ευτυχώς οι διοργανωτές προνόησαν και έχουν έτοιμο στοκ φαρμάκων για την άμεση αντιμετώπιση του δεύτερου. Άλλωστε τέτοια κρούσματα μπορεί να αποσυγκεντρώσουν τον πιανίστα, γεγονός που - μα το Δία - δε μπορώ καν να σκέφτομαι. Ο πρώτος φόβος στο χέρι σου. Όντως ντύθηκες όσο επισημότερα γινόταν (λαμβάνοντας υπόψη το ιδιαίτερο της κατάστασης) με τα μπεζ και τα ριγέ, τα αθλητικά παπούτσια και το πιο σνομπ βλέμμα που βρήκες στη ντουλάπα σου. Πρόκειται περί αχταρμά, γιατί ξέρουμε κι οι δυο ότι το σνομπ βλέμμα δε συνδυάζεται με τα υπόλοιπα ρούχα και αξεσουάρ σου λόγω των διαθέσεων που πρεσβεύει. Έτσι κατέληξα να πιστεύω ότι μόνο η επίκληση στα θεία μπορεί να σε σώσει, γιατί βλέποντας το βλέμμα σου, οι υπεύθυνοι θα αρνηθούν να σε βάλουν στο κονσερβατουάρ, φοβούμενοι ότι θα βήξεις όσο δυνατότερα, αηδιαστικότερα και πιο παρατεταμένα μπορείς για να γκρεμίσεις το κτίριο ή, ακόμα χειρότερα, να κάνεις τον πιανίστα να σταματήσει τις μουσικές του.
Και δεν ξέρω αν το πιο άσχημο είναι ότι όντως υπάρχει από μέρους σου η διάθεση να κάνεις αυτό που οι υπεύθυνοι θέλουν να αποφύγουν ή ότι τελικά δε θα το κάνεις.
Τι έμεινε; 30 παρά, ένα χαλασμένο στόρι που αντικατάστησες, οι κρίσιμες εξετάσεις που μας γεφυρώνουν και ορισμένες complex γκραβούρες. Και τι έρχεται; Η λύση στα μυστήρια των άνιμε, τα εισιτήρια του ΚΤΕΛ, ορισμένες ταινίες που πρέπει να δούμε (what a pathetic excuse), και η αναπλήρωση μιας σημαντικής ημέρας σε ένα λουλουδάτο εστιατόριο, μωβ σαν τη Μαρί. Στη στάση μας θα φτάνω πρώτη και το γιατί είναι QED. Εσύ χαμογέλα ηλιόλουστα, στους 19 βαθμούς με κατά τόπους συννεφιά.

4 σχόλια:

 1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αλίμονο :)
  Μακό ή το temptation σόλο; (γω προτιμώ το δεύτερο γιατί είναι πιο ωραίο, χαχαχα)
  :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. πόσο μα πόσο όμορφα γράφεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μαιρουλίτσα μου!!! Είδα τη Ντίνα στη Γιορτή της Άνοιξης, ήταν επί το έργον όμως και έτρεχε. Μου είπε ότι θα πήγαινες αργότερα αλλά έπρεπε να φύγω! Διαβάζω για τη Μπλανς τώρα. Θα σε δω αύριο :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή