18.4.11

Το τραγούδι αυτό είναι ευχαριστώ

Τότε σε γράψαμε cakeboy γιατί είχες φτιάξει ένα κέικ για την επιτροπή μας το οποίο εξαφανίστηκε σε χρόνο ντε-τε από τις καλοντυμένες συνέδρους και συντονίστριες. Ίσως το έκανες για να με τουμπάρεις μετά το μαραθώνιο καβγά μας ή για να εξιλεωθείς. Όποιος όμως και να ήταν ο λόγος δεν έχει σημασία: το κέικ ήταν υπέρτατα νόστιμο - περίτρανη απόδειξη του ότι μπορείς ακόμα να παρατήσεις τους μηχανολόγους και να συνταχθείς με τους ζαχαροπλάστες, όπου θα διέπρεπες μόνο και μόνο προσφέροντάς τους τα καραμελωμένα φρούτα που σερβίρεις με λιωμένη σοκολάτα και δείχνοντας τους αυτό το σούπερ κόλπο που θα έκαιγε ένα άστατο φεγγάρι τη δική μου κουζίνα.
Και τόσο αντιπροσωπευτικό ήταν το όνομα που μεταξύ αστείου και σοβαρού σκεφτήκαμε (άκους εκεί cakeboy!) γιατί είσαι κι εσύ κάτι σαν καραμέλα.

Εγώ σε γράφω cakeman γιατί τώρα μεγάλωσες και δε μπορεί το όνομά σου να περιέχει υποκοριστικά και μικρές λέξεις. Επίσης, γιατί έτσι θυμάμαι τι περάσαμε μέχρι να επισκεφτούμε παρέα τους μεσοβδόμαδους σινεμάδες και τους Ιταλούς παγωτατζίδες για το καθημερινό μεσημεριανό παγωτό βύσσινο μα και για να καταλήξουμε αχτύπητο δίδυμο για κατασκηνωτικά τραγούδια κι ανόητα παιχνίδια στο φατσοβιβλίο σου. Κυρίως όμως, μπορεί αυτό να συμβαίνει επειδή είσαι κάτι σαν καραμέλα, το cakeman το προτιμώ γιατί κάπως θυμίζει ότι αυτήν τη μεγάλη μαυρισμένη περίοδο ήσουν η μόνη μου παλιά συντροφιά που ποτέ δε σταμάτησε να δίνει το παρόν, η καλύτερη παρέα μου.

Και το τραγούδι αυτό γιατί ξέρω ότι πολύ πολύ σ'αρέσει, C-Em-Am-F...
"...σας λέμε τώρα 'γεια' και χανόμαστε ξανά μες στα σκοτάδια"

5 σχόλια:

 1. και ποτέ δεν πρόκειται ν σταματήσει ν δίνει το παρον, (για τν ακρίβεια ν δίνω τ παρον)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ααα ναι να ξέρεις αυτή ι version είναι πιο ωραία!!!!! σειρά μου ν αφιερώσω τραγούδι :D

  http://www.youtube.com/watch?v=3Aw-C3kvwRA&feature=related

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. και επειδή ξέχασα ν βάλλω την άλλην version ορίστε
  http://www.youtube.com/watch?v=bVfUEkxYU2w

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είσαι κάθαρμα, η αφιέρωση είναι ήδη ταγμένη (και δικαιωματικά!) αλλού οπότε στράφι πάει η φιγούρα σου στη μπλογκόσφαιρα, και εμένα δε μ'αρέσει η εκδοχή που είναι και οι των singles να γκαρίζουν.

  Ευχαριστώ, pour tous :)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κάθισα και άκουσα την τότε αφιέρωση που σ είχα κάνει ( http://www.youtube.com/watch?v=3Aw-C3kvwRA&feature=related )
  η οποία ειλικρινά τώρα με αντιπροσωπεύει όλο και περισσότερο οπότε (αν και θα πεις ότι επαναλαμβάνομαι σαν τα παππούδια στα καπη)στο αφιερώνω με όλη μ την καρδιά
  http://www.youtube.com/watch?v=3Aw-C3kvwRA&feature=related

  Σ'αγαπώ παρα πολύ να τ ξέρεις

  ΑπάντησηΔιαγραφή